Grønn Vaier

Med Grønn Vaier-produktene kan man skape sikre løsninger og støtte for vertikal vegetasjon mot alle tenkelige bygg og fasadetyper. Delene er i produsert i rustfritt stål, og samtlige komponenter er vel utprøvde.

Grønn Vaier

Fri design med Grønn Vaier-systemet
Det store utvalget av veggfester gjør at man fritt kan variere utformingen av fasadevegetasjonen, fra enkeltstående, solitær klatrevegetasjon og klatreplanter langs fasaden til heldekkende fasadevegetasjon.

Med ulike veggfester kan systemet monteres i de fleste fasadematerialer. Festene er utformet etter framtidig belastning (hvor kraftigvoksende vegetasjon man benytter). Systemet kan for eksempel monteres på fasader av betong, tre, naturstein, murpuss og ulike fasadeplater.

Fordeler med fasadevegetasjon:
VT Isolerer mot varme og kulde
VT Fasaden beskyttes mot UV-lys
VT Vakkert og tiltrekkende med grønt innslag
VT Forebygger vandalisme og tagging

 

Grønn Vaier-systemet har blant annet veggfester, espaljeer, nett, pergolaer og stolpefester i høykvalitetsmateriale, -alle deler med høy finish produsert i rustfritt stål.


 
 
Till toppen

Kreativa gröna lösningar sedan 1987

I 30 år har vi hjulpet kundene våre med å skape grønnere, penere og mer naturlike omgivelser i grønne, framtidsrettede byer. Vi har produsert og utviklet ulike vegetasjonssystemer og er i dag ledende leverandør til utbyggere, eiendomsbesittere og offentlig sektor. Vi leverer et bredt sortiment av høykvalitets vegetasjonsprodukter for bl.a. grønne tak og fasader, grønne gårdsrom og vannrensing til kunder i hele Norden.