Kantlist

Ved takfoten (takets nederkant) avsluttes takvegetasjonen med en kantlist. Kantlisten gir en distinkt avslutning av takvegetasjonen og beskytter den ytterste kanten av vegetasjonen. Den består av en vinklet plate med utstansede hull der overskuddsvannet fra takvegetasjonen kan renne av taket.

Kantlisten kan også benyttes ved takets gavler om takkonstruksjonen mangler vindskikonstruksjon eller sarg. Da benyttes kantavslutning uten dreneringshull siden man ikke ønsker noen vannavrenning fra disse sidene av taket. På svakthellende tak med innvendig drenering er det vanligvis sarg rundt takflaten, - da trenger man ingen separat kantlist.

Kantlist produseres i rustfritt stål.

Produktfakta

Benevnelse: KA120EK
Høyde (mm): 120
Lengde (mm): 2000
Dekorlist av oljet eik: ja
Benyttes i systemene: XSÖG 0-5°?, XSÖG  5-14°?


 
 
Till toppen

Kreativa gröna lösningar sedan 1987

I 30 år har vi hjulpet kundene våre med å skape grønnere, penere og mer naturlike omgivelser i grønne, framtidsrettede byer. Vi har produsert og utviklet ulike vegetasjonssystemer og er i dag ledende leverandør til utbyggere, eiendomsbesittere og offentlig sektor. Vi leverer et bredt sortiment av høykvalitets vegetasjonsprodukter for bl.a. grønne tak og fasader, grønne gårdsrom og vannrensing til kunder i hele Norden.