Om oss/Kontakt

Veg Tech tilbyr et bredt plantesortiment og komplette systemløsninger innen vegetasjonsteknikk. Bedriften ble etablert for over 30 år siden og er en av Nordens ledende bedrifter innen grønne løsninger.

veg tech Etablert 1987
veg tech Ca. 40 ansatte i Norden
veg tech Bredt sortiment, -fra planter og frø, til prefabrikkerte vegetasjonsmatter
veg tech Egen produksjon i Sverige
veg tech Tillpasser leveransen til kundens behov, -tilbyr også entreprenørtjenester / montering
veg tech Fokus på produktutvikling
veg tech Ansatte med bred kompetanse og erfaring
veg tech Kontor i Stockholm, Oslo og København, -hovedkontor/produksjon i Vislanda i syd-Sverige?

 

Veg Tech er en engasjert partner som tilbyr innovative og bærekraftige løsninger til bygninger, terreng og urbane vannmiljøer.

Mer enn bare produkter
Våre selgere hjelper deg med rådgivning innen alle våre produktområder. Vi tilbyr også entreprenørtjenester i tilknytning til våre produkter og systemer. Våre montører har lang erfaring med takvegetasjon, fasadevegetasjon, dambygging og utplantingsarbeide.


 

Bestille katalogen

Kontakte oss »

Vi skaper grønnere byer i hele Norden!

Till toppen

Kreativa gröna lösningar sedan 1987

I 30 år har vi hjulpet kundene våre med å skape grønnere, penere og mer naturlike omgivelser i grønne, framtidsrettede byer. Vi har produsert og utviklet ulike vegetasjonssystemer og er i dag ledende leverandør til utbyggere, eiendomsbesittere og offentlig sektor. Vi leverer et bredt sortiment av høykvalitets vegetasjonsprodukter for bl.a. grønne tak og fasader, grønne gårdsrom og vannrensing til kunder i hele Norden.