Engvegetasjon

Hvor kan man benytte engvegetasjon?

Eng kan blant annet etableres i tørre og magre veiskråninger, på våtmarker og overrislingsflater eller i park- og hagemiljøer. Engvegetasjon kan omfatte store arealer i infrastrukturprosjekter eller bare en liten del av en hage. Veg Techs engvegetasjon finnner du for eksempel ved skoler, i boligområder, på golfbaner, i byparker og i trafikkkmiljøer.

Ängar
Katthult på Astrid Lindgrens verden i Sverige

Høy kvalitet
Vi baserer produksjonen på høykvalitets svensk frømateriale tilpasset nordiske forhold. Sortimentet av engmatter, planter og frø gjør at man kan komponere en eng for de fleste miljøer, og tilpasset klimaet i store deler av landet.

Flere fordeler med Veg Tech engvegetasjon 

Veg Tech Hurtig etablering og gjenskaping av naturlige engmiljøer
Veg Tech Et positivt innslag i mange miljøer
Veg Tech Minimalt skjøtselsbehov
Veg Tech Skaper en naturlig biotop som tiltrekker et variert dyreliv

Till toppen

Kreativa gröna lösningar sedan 1987

I 30 år har vi hjulpet kundene våre med å skape grønnere, penere og mer naturlike omgivelser i grønne, framtidsrettede byer. Vi har produsert og utviklet ulike vegetasjonssystemer og er i dag ledende leverandør til utbyggere, eiendomsbesittere og offentlig sektor. Vi leverer et bredt sortiment av høykvalitets vegetasjonsprodukter for bl.a. grønne tak og fasader, grønne gårdsrom og vannrensing til kunder i hele Norden.