Pelleplate - bakkearmering/ -belegg

Pelleplaten er et populært og praktisk produkt i HDPE-plast. Benyttes som gress- eller singelarmering i ulike sammenhenger.

Underlaget forberedes som ved stensetting, etter forventet belastning. Platen legges deretter enkelt og raskt på plass,kappes etter behov og fylles så med singel eller med jord som såes med gressfrø.

Pelleplate Standard tåler en belastning på 150 tonn/m² og fordeler belastningen fra et kjøretøy som kjører på flaten slik at komprimering av underlaget unngåes. Pelleplaten benyttes også der man ønsker kjørbare flater med høy infiltrasjonskapasitet. Den har god gjennomtrengelighet for regnvann som innfiltreres i bakken i stedet for at vannet ledes bort og belaster avløpsnettet.

Pelleplaten passer utmerket til jordarmering der man ønsker å gjøre flaten framkommelig for barnevogner, rullestoler og rullatorer.

Bruksområder:

DOT rundt trær
DOT parkerinngsflater
DOT gångveier og kjøreveier
DOT brandveier
DOT støydemping ved skinnegående trafikk
DOT konserter
DOT beskyttelse av bakken


Bestille katalogen

Kontakt oss »


Pelleplate - ulike høyder
Ontop 2,5 cm og Standard 5 cm

 

På svensk:

pdf Produktblad »
Pdf ikon Montering og skjøtsel »

Till toppen

Kreativa gröna lösningar sedan 1987

I 30 år har vi hjulpet kundene våre med å skape grønnere, penere og mer naturlike omgivelser i grønne, framtidsrettede byer. Vi har produsert og utviklet ulike vegetasjonssystemer og er i dag ledende leverandør til utbyggere, eiendomsbesittere og offentlig sektor. Vi leverer et bredt sortiment av høykvalitets vegetasjonsprodukter for bl.a. grønne tak og fasader, grønne gårdsrom og vannrensing til kunder i hele Norden.