Staudematter

Ferdigprodusert markdekkende vegetasjon i bedet
Veg Techs ferdigproduserte bunndekkende staudematter gir umiddelbart en tett og vakker vegetasjonsflate i bedene. Å anlegge et areal med staudematter går raskt og gir en svært lettskjøttet flate. Mattene egner seg spesielt godt i anlegg med høye krav til estetikk og finish. Staudemattene er armert med en struktur av kokosfiber som gjør den letthåndterlig og robust. Vegetasjonen er velutviklet allerede ved levering og etablerer seg raskt i sine nye omgivelser. Sammen med staudemattens innebygde armeringsstruktur beskytter dette flaten mot overflateerosjon som for eksempel ved kraftig nedbør.

Perennmatta timjan

Ferdig på et blunk – raskt og enkelt
Staudemattene monteres raskt og enkelt. Man får omgående en tett vegetasjonsflate noe som minsker risikoen for etablering av ugress. Den ferdigdyrkede vegetasjonen gir en rask, enkel og sikker etablering. Skjøtselsbehovet etter monteringen er minimalt. At staudeflaten ser ferdigetablert ut allerede fra første dag har også vist seg å minske risiko for hærverk på vegetasjonen.

Mange fordeler med staudematter

b Rask etablering
b Minimalt skjøtselsbehov
b Holder ugress bortre
b Erosjonssikkert
b Forebygger risiko for hærverk
b Lang utplantingssesong

Bestille katalogen

Kontakt oss »

 

flocknäva
Kantabstorkenebb ‘Karmina’

På svensk:

pdf Produktblad staudematter »

pdf Utplantingssanvisning »

Till toppen

Kreativa gröna lösningar sedan 1987

I 30 år har vi hjulpet kundene våre med å skape grønnere, penere og mer naturlike omgivelser i grønne, framtidsrettede byer. Vi har produsert og utviklet ulike vegetasjonssystemer og er i dag ledende leverandør til utbyggere, eiendomsbesittere og offentlig sektor. Vi leverer et bredt sortiment av høykvalitets vegetasjonsprodukter for bl.a. grønne tak og fasader, grønne gårdsrom og vannrensing til kunder i hele Norden.