Stauder som pluggplanter

De markdekkende pluggplantene levereres i brett med 40 planter med pottevolum 93 cm³/plante. Pluggplantens rotsystem er 9 cm dypt og 4 cm i diameter. Anbefalt planteavstand: c-c 20-25 cm.

Disse artene leveres som pluggplanter:

bergormrotBistorta affinis 'Darjeeling Red' 
Dvergslirekne
 

Herdig staude som blomstrer vakkert i hvitt til mørkt rosa fra juni til senhøstes. En kompakt og krypende markdekker.liten flocknävaGeranium x cantabrigiense
’Karminna’ ,Kantabstorkenebb


Rasktvoksende, utmerket markdekker med mørkrosa blomster. Duftende bladverk, rikblomstrende i juni-juli.biokovonävaGeranium x cantabrigiense
’S. Ola’, kantabstorkenebb ’Biokovo’


Rasktvoksende markdekker med rosa-hvite blomster. Lite krevende.
VintergrönaVinca minor
Liten gravmyrt


En krypende markdekker med lyseblå blomster. Vintergrønn med små grønne blad som dekker bakken godt. En herdig art som blomstrer tidlig om våren og sparsomt gjennom hele sommeren.


waldsteinia, gullgrönaWaldsteinia ternata
Waldsteinia, sibirmuregull


En flerårig staude som blomstrer i gult med mørkegrønne, trefingrede blad. Trives best i fuktig jord på solrike steder. Blomstrer sent om våren.

Till toppen

Kreativa gröna lösningar sedan 1987

I 30 år har vi hjulpet kundene våre med å skape grønnere, penere og mer naturlike omgivelser i grønne, framtidsrettede byer. Vi har produsert og utviklet ulike vegetasjonssystemer og er i dag ledende leverandør til utbyggere, eiendomsbesittere og offentlig sektor. Vi leverer et bredt sortiment av høykvalitets vegetasjonsprodukter for bl.a. grønne tak og fasader, grønne gårdsrom og vannrensing til kunder i hele Norden.